top of page

LUCKA 5: Kylli

Juliga hälsningar från Kylli-tomten!


Julen är för mig en tid där man kan koncentrera sig på de nära och kära och jag blir alltid gladare när jag får ge present till andra än när jag själv får en gåva. Därför tänkte jag att julen kommer litet tidigare i år på MK och jag ska lotta ut en julklapp redan i början av december.


Jag har varit jätteimponerad över hur alla MKiter har orkat kämpa under hela året. Vi har varit som stöd för varandra och kommer att vara det också i fortsättningen. Finlands Ekonomer vill också satsa på att var och en skulle ha allt stöd som behövs och den nya tjänsten för arbetssökande har redan öppnats. Checka gratis Kylterin Kesätyöpalvelu HÄRÄven om sidan är super så är tjänsten inte den present som jag pratade om. Vanligtvis brukar man nog inte berätta vad som finns i julklappen men undantagen bekräftar regeln. Som julklapp får en MKit en Oura-ring!
Och nu kommer anvisningar hur du är med i utlottningen:

1. Gilla dagens FB inlägget som publiceras av HSJ

2. Håll tummarna

3. FÄRDIGT!


Vinnaren av Oura-ring lottas ut 9.12.2020 och kontaktas via FB av Kyllin. Utlottningen är bara för MK medlemmar. Tiden att delta i utlottningen genom att gilla inlägget slutar en dag före utlottningen dvs 8.12.2020!


Jag önskar er en riktigt god jul! <3


bottom of page