top of page

LUCKA 5: Lär känna din nya Kylli


MK har fått sin nya Kylli och hon ska börja vid årsskiftet, jee!! Vi tänkte ändå tillsammans med Hanna att ni får lära känna henne lite bättre redan i förväg. Jag frågade några frågor och efter dessa tipsar jag att ni vet mycket mera om henne än många andra😉.

Vem är du?

- Hanna Kuusinen heter jag och jag är MKs nya kylli. Jag är andra årets studerande och studerar redovisning som huvudämne. Tidigare har jag varit med i HSA och ni kan ha sett mig huitomassa ohi säbäpallosta på idrottsturer.

Vad är den onödigaste kunskapen som du har?

- Jag får båda fötter samtidigt bakom min nacke

Vad är din största screw up i köket?

- Jag hade som uppgift i skolan att ta hand om vaniljsås när de andra gjorde blåbärspaj. I stället för att sätta 2 msk potatismjöl satt jag 2 dl. Sist och slutligen åt vi bara blåbärspaj för jag brann i botten hela "såsen" och man kunde inte använda samma kastrull för att göra en ny sås...

Om du skulle kunna få veta den absoluta sanningen av en sak, vad skulle det vara?

- Vad borde man göra att alla MKiter kommer till nästa HÖLLI

När har du fumlat helt ordentligt utan att någon har fått veta att det var du?

- Vi spelade med mitt fotbollslag i final av en stor turnering. Motståndaren hade en hörna och det blev ett segermål. Det var kanske ändå jag som gjorde det...

Nämn det bästa och sämsta köpet?

- Bästa: KylteriPlus

- Sämsta: Köpte en säng utan sängben och sov flera dagar på golvet

THIS or THAT

20 minuter i förväg eller 10 minuter sen

vin eller cider

sommar eller vinter

pepparkakor eller glögg

morgonmål eller middag

apan eller giraff

tåg eller flygplan

risgröt eller skinka

te eller kaffe

iPhone eller Android

--

Nu vet du nästan allt om din nya Kylli, eller hur? Jag hoppas att ni kommer ha det lika kul tillsammans som jag har haft med er ❤️

Jag vill också ta chansen att tacka er alla för det gångna året, det har varit skoj!

Vi båda önskar er riktigt god Jul!

❤️ Era Kyllina Viivi & Hanna

bottom of page