top of page

LUCKA 2: KGB på skidånt

Ni vet den där känslan då skolarbetet aldrig tar slut och timmarna på dygnet inte räcker till. Vi i KGB har nu kämpat med att försöka lära varandra hur man på bästa sätt dygnar, och får saker gjort med minsta möjliga sömntimmar.

Här har vi ett konkret exempel på vad utgångspunkten ungefär var. Nu har vi ändå hittat en lösning, ta ledigt. Någon av er kunde kanske kalla det här prokastination, men det är verkligen skönt med ett chillveckoslut. Med betoning på chill det vill säga. Åsikterna över veckoslutet var väldigt enade:

Jag menar titta bara hur glada vi var, varenda en av oss det vill säga.

Vad ska man göra då man har ledigt då? Vi personligen valde en destination som är så långt i periferin som möjligt: PIHTIPUDAS. Och nej, vi vet inte heller var det är. Fråga Zitting så var vi nog till Padasjoki.

När man tar ledigt så är det viktigt att man vilar, rör på sig och njuter av goda vänners närvaro.

Alternativt kan man också spela spel.

Vi vill fortfarande konstatera, att det är viktigast att man har kul, inte att man vinner. Även om man rankar 13 av 13 i Beer Pong.

Det allra vikitgaste var ändå att Zitting var sämst. Han förlorade allt, eller åtminstone det mesta. Om man är riktigt usel kan man också bara titta på när andra spelar eller är produktiva.

För att inte skryta på våra resor av prokastination allt för mycket måste vi ändå erkänna att vi inte för ofta kommit hem mer utvilade, utan snarare snäppet tröttare och lite mer efter i all stress, men titta så fint vi haft det ändå:

De största julhälsningarna till er alla, från oss alla!

bottom of page