top of page

Appar som underlättar ditt liv: känner du redan till dessa?


Pengar

Tricount

Vem har betalat vad? När flera betalar, och flera ska dela på utgifter, kan man lätt tappa koll på vem som är skyldig vem, och hur mycket. Speciellt om inte alla ska stå för alla kostnader. Denna app räknar allting för dig. Det enda du behöver mata in, är vem som betalat vad, och vilka personer som ska dela på vilka utgifter - appen gör resten. Otroligt smidigt.

Produktivitet och skola

Simple Mind

Att göra tankekartor är ett effektivt sätt att anteckna, det ger en översikt över föreläsningar och dina egna tankar. Simple Mind hjälper dig att göra det digitalt och den går att ladda ner på ios, android samt mac. Simple Mind har en light version som är helt kostnadsfri och en mer avancerad version med fler funktioner som man kan ladda ner för 8,99€.

Moodle

Behöver detta ens en förklaring? Genom att ha lätt åtkomst till moodle får du garanterat bättre koll på föreläsningar och deadlines vettja!

Mat

ResQ Club

Alla vet vi säkerligen om Wolt och Foodora, men visste du om ResQ? ResQ är en tjänst där restauranger kan sälja den mat som blivit över (t.ex. från lunchen). Genom att köpa via ResQ, hjälper du att minska matsvinnet, samt får god mat för en mindre peng. Tyvärr har dom inte hemleverans.

Motion & Hälsa

Sports Tracker

Som man kan redan ana från appens namn, hjälper Sports tracker dig att hålla koll på hur mycket du motionerar. I appen skriver du alltså hur mycket du motionerat och med vilken gren, eller låter appen spåra dig medan du motionerar. Du kan också skapa personliga målsättningar som applikationen påminner om. Det som vi tycker är extra kul, är att du kan addera vänner på applikationen, se hur dom motionerar, samt tävla om vem som motionerat mest.

Lifesum

Tränar du mycket och kanske vill hålla koll på dina mikron och makron? Eller kanske du bara vill veta hur energiintaget fördelar sig på olika måltider under en längre tidsperiod? Lifesum hjälper dig att hålla reda på din mat så att du får i dig just det din kropp behöver. Allt du behöver göra är att ställa in dina egna mål och specialdieter så räknar Lifesum ut ungefär hur du borde äta för att nå dina mål. Dessutom föreslår appen recept som passar just dig. Det som vi tycker är extra-nice är att du med hjälp av telefonens kamera kan scanna streckkoden på en produkt och så vips är den inlagd i appen, utan att du manuellt behöver mata in hur många gram protein din kvarg har.

Övrigt

AmpMe - Speaker Volume Booster

Händer det ofta att du och dina vänner är någonstans, och vill lyssna på musik, men glömt speakern hemma? Denna app synkroniserar högtalarna på dina och dina vänners telefoner så att ni kan festa var som helst.

Genius Scan

Förvandlar din telefon till en scanner: ta en bild och applikationen förvandlar bilden till en PDF som kan skickas vidare genom meddelanden och e-post. Smidigt.

Taggar:

bottom of page