top of page

Presentation av styrelseposterna: högskoleminister


Min post som Högskoleminister (HÖM) är otroligt mångsidig! Jag får syssla med allt från intressebevakning till planerande av gulisevenemang! ✨

En en stor del av uppgifterna som högskoleminister sker ”bakom kulisserna”. Högskoleministern fungerar som en slags mellanhand, där den viktigaste uppgiften är att informera ER MKiter om vad som är aktuellt inom högskolepolitik. Samt göra vår röst hörd inom olika förvaltningsorgan.👊🏼🗯

Den kanske mera synliga uppgiftern som HÖM är att koordinera tutorverksamheten, samt att själv vara tutor! 🐣Gulisveckan är definitivt en av årets höjdpunkter, och kräver stort arbete och engagemang. 📆Till skillnad från övriga styrelseposter betyder detta mycket jobb under sommarmånaderna, men det är super roligt! 🙌🏼

/Sofia Lindevall

bottom of page