top of page

Lucka 19: TV-maraton för jullovet!

SKAM

Om du gillar: Drama & tonårsserier

Maraton: 10 timmar 35 minuter (Säsong 1 & 2 som finns på Yle)

Med trovärdigt gymnasiedrama och extremt bra soundtrack är den här norska succéserien perfekt för maratontittande. Tänk dig The OC, men i Oslo och med snyggare kläder. Serien har redan slagit igenom stort i Danmark och Sverige, men lagom till juldagarna finns den nu med svensk och finsk textning på Yle Arenan!

THE CROWN

Om du gillar: Historia & kostymdrama

Maraton: 10 timmar

Som Netflix mest påkostade serie någonsin är det inte konstigt att The Crown är så bra som den är. Serien berättar om Drottning Elisabeth II:s liv. I och med att kvinnan levt i 90 år och regerat i 64 är det inte konstigt att det finns så mycket att berätta. Samla familjen och lär dig något om historien, samtidigt som du får njuta av extremt bra kostymdesign och spännande avsnitt.

THE OFFICE

Om du gillar: Sitcoms

Maraton: 70 timmar 35 minuter

Det fantastiska med The Office och maratontittande är att alla nio säsonger redan sänts. Serien är ursprungligen brittisk, men den amerikanska versionen med Steve Carrell och Rainn Wilson är oslagbar. Förr trodde jag Friends och Modern Family var det roligaste som hänt i sitcomväg. Nu vet jag bättre.

bottom of page