top of page

Lucka 12: MKYC:s DIY-julklapp!

Hela MKYC-styrelse vill önska alla MK:iter en väldigt angenäm jul och gott nytt år. Må bocken hämta friska vindar och nya året höga vågor åt alla oss seglingsälskare. Det är igen dags att köpa julklappar åt familjen och våra närmaste. Om det hänt lika till er som förr oss, har ni spenderat all peng på seglingsprylar och GT. Oroa dig ej. MKYC-styrelsen bjuder på ett väldigt enkelt DIY-present som går att fixa med till exempel skutans gamla skot. För att känna igen sina borttappade nycklar är färggranna nyckelringar ett måste. Nedan hittar du allt du behöver för att laga dina egna nyckelringar för alla nära och kära.

Du behöver endast:

- Ca 2 meter 2-5mm rep

- Sax/kniv

- Tändare

PS: Om du inte förstår vad som pågår, har proffs redan tidigare gjort ett markant bättre jobb på YouTube. Kolla här för lätta instruktioner!

Hälsningar,

Merkantila Segelsällskapets styrelse

bottom of page