top of page

Välkommen till HSJ:s webb!


Utveckla, planera och förnya. Det är ord som jag gillar extremt.

För ett och ett halvt år sedan välkomnade jag er till en ny tidning med ny layout, nya textserier och ny samt större redaktion. Idag vill jag välkomna er till en helt ny del av Henrik Street Journal!

Det är uppenbart att det är online som gäller idag. Och det finns ingen orsak varför inte även HSJ skulle ha material här. Nu kan vi erbjuda er så mycket mer på så många fler olika sätt. Video, ljudklipp och aktuella texter är alla exempel på dessa.

Att utveckla och få verkställa en vision tillsammans med en redaktion som hjälper till är otroligt givande. Att få ansvara över projekt som dessa har lett till att jag lärt mig massor om mig själv och om andra. Stressigt förvisso och även ibland frustrerande men verkligen roligt. Allt det här är exakt min grej.

Vem är vi som är med i redaktionen? Idag är vi 13 med i redaktionen och vad/vem hittar du i "Om HSJ" länken högst upp till höger. Stort tack till alla dem som varit med och hjälpa, utan er skulle detta inte vara möjligt.

Under hösten får ni läsa olika inslag i teman som exempelvis vad som är aktuellt inom högskolepolitik, hur man förbereder sig inför årsfesten och olika intervjuer. Det gäller nu att favoritmarkera sidan och dessutom ska du inte glömma att gilla HSJ på Facebook och följa oss på Twitter!

Gör man nytt får man även lära sig mycket. Det är inte som om vi gjort detta förut så har ni förbättringsförslag eller förslag på vad vi ska ta upp, är det bara att mejla hsj@merkantilaklubben.org, så ska vi göra vårt bästa för att förbättra och utveckla vidare.

Avslutningsvis vill jag än en gång välkomna er varmt till HSJ:s webbsida och önskar att ni tar en titt på sidan och återkommer eftersom det kommer att komma mer material inom kort.

Catherine Rantanen

Chefredaktör

Har du bidrag till tidningen/webben? Eller har du annat på hjärtat? Kontakta redaktionen på hsj@merkantilaklubben.org.

bottom of page