top of page
1. Varför valde du att åka dit du åkte?
2. Krävde det mycket planering/förhandsordnande?
3. Vad har du läst för kurser under utbytet, kan du rekommendera någonting?

Bergen, Vilma Jaakkola

1. Norge var ett självklart fall för min del, jag hade aldrig varit i Norge men landet tilltalade mig väldigt mycket. Jag sökte faktiskt bara till ett ställe och det var då Bergen i Norge. Men jag rekommenderar inte att bara söka ett ställe utan ha alternativ så att man inte missar möjligheten att fara på utbyte någonstans.

 

2. För att åka på utbyte till Norge krävdes det inte så mycket förhandsordnande. Viktigaste var att få ett boende under utbytet. Gällande de så fick jag information från min skola om lägenheter för studerande. Fick sedan en sådan lägenhet och för den måste jag betala en deposition före jag for på utbytet. Annars så sökte jag olika stipendier för utbytet och sökte information om staden som jag skulle flytta till, vad jag inte fick missa under min vistelse. 

 

3. Jag läste fyra kurser under mitt utbyte,The Collaborative Economy, Product Development and Design, Business Model Innovation och Value Creation Through Service. Alla dessa var väldigt bra och speciellt föreläsarna som alla var duktiga på att ha intressanta föreläsningar och var själva väldigt engagerade. Kan varmt rekommendera dessa alla ifall man är intresserad av innovation och entreprenörskap.

WhatsApp Image 2020-02-29 at 10.35.56.jp
bottom of page